Witamy na forum

Witamy na forum .
Zapraszamy do rejestracji i udziału na forum.
Naprawde warto.
Link do rejestracji: ucp.php?mode=register
Pozdrawiamy Ekipa forum

wirusy walka z nimi opis

Opisy, recenzje, firewall, antywirusy, antyspyware, pakiety internet secruity.

Moderatorzy: magik, admino

wirusy walka z nimi opis

Postprzez D-dos » 11 paź 2009, o 20:50

Witam, nie mogłem zrobić ciotce internetu a i tak miałem zrobic jej formata bo bardzo miała skopany system. To tak. Internet wziełem do siebie i okazało się że tam jest słaby zasięg...

Teraz moja walka z wiruchami... Sformatowałem kompa instalator prosi o ponowne uruchomienie w celu dokończenie instalacji ok...

Właczam i .....

"Nie można uruchomić systemu Windows, oniewaz nastepujący plik nie został znaleziony lub jest uszkodzony..."

<katalog głowny Windows>\system32\ntoskrn.exe
zainstaluj ponownie kopie tego pliku...

Zrobiłem CHKDSK i dysk jest ok...

Najpierw brakowało innego pliku więc zrobiłe m2 formata i innego... Pomyslałem wirus... Po formacie? Ahhh mbr i boot sektor yes...

Konsola odzyskiwania i fixmbr (wykonałem tylko to bo myślałem że tylko tam siedzą wiruchy) format po raz 3-eci

Właczam kompa żeby dokończyć instalacje i....

STOP:c0000218{Awaria pliku Rejstru}
Nie jest możliwe załadowanie przez Rejstr gałęzi (pliku): \systemRoot\system32\Config\SOFTWARE lub jego dziennika błedów drugiej kopii...

Jest on uszkodzony, brak go lub jest nie do zapisania.

I bum... Przez awaryjny.. Nie idzie ale coś się pokazało coraz bliżej.. Zrobię fixmbr i fixboot i zobaczymy. Wyczyściłem fixboot i jade z windą po raz 4...

I znowu na tym samym kroku bład:

\system.sav naprawiam "R"

Instalacja windowsa po raz 5 xD

Dziwne wyłaczanie się monitora przed podawaniem klucza do instalacji...

i...

Właczam kompa i.. Ocb prosi mnie o hasło ? Przez awaryjny to samo, ale najlepsze jest to że jak wpisalem byle jakie hasło to błd był o jakiejś domenie!? lol

Było ok 20.00 i jeszcze 2 ciotke trzeba było odwieść wiec na drugi dzień...

Pomysle sobie zrobie jeszcze raz formata i zobaczymy....

Instalacja win po raz 6
foramtowanie po raz 5

Na drugi dzień formatuje i wszystko ok ale dalej monitor gasł... Ok poszło właczam windowsa i po załadowaniu windowsa jeszcze raz się pokazuje okno z ladowaniem tylko pisze czekaj ( Nie pamietam ale to ma tak być??? Chyba tak.? )

I poszło nie było błedu o domeny i dało się zainstalować ale świnśtwo... Jutro jeszcze jej winde scrackuje i git xD
Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny...
D-dos
Administrator
Administrator

Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 1

Powrót do Programy zabezpieczające