Witamy na forum

Witamy na forum .
Zapraszamy do rejestracji i udziału na forum.
Naprawde warto.
Link do rejestracji: ucp.php?mode=register
Pozdrawiamy Ekipa forum


Nie wchodźcie na www.goggle.com

Opisy, recenzje, firewall, antywirusy, antyspyware, pakiety internet secruity.

Moderatorzy: magik, admino

Nie wchodźcie na www.goggle.com

Postprzez D-dos » 9 paź 2009, o 19:11

Po prostu nie wchodźcie...
Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny...
Avatar użytkownika
D-dos
Administrator
Administrator
 
Posty: 319
Dołączył(a): 29 sie 2009, o 10:34
Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 1

Re: Nie wchodźcie na www.goggle.com

Postprzez superbike08 » 9 paź 2009, o 21:48

dlaczego czym uzasadnisz to ?? :P
Intel DC E5200 2.50GHz,GIGABYTE GA-EP35-DS3L,A-data Extreme Edition 2GB,GeForce 9600GT 512MB,Samsung SyncMaster T200HD,SAMSUNG F1 640GB i WDC WD400BB-22JHC0 40GB,LITEON Super AllWrite DVD Writer,Modecom Prenium 500W, Windows 7 Professional x64 PL
Avatar użytkownika
superbike08
Znawca
Znawca
 
Posty: 363
Dołączył(a): 8 paź 2009, o 17:49
Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Nie wchodźcie na www.goggle.com

Postprzez trubul.as999 » 9 paź 2009, o 22:04

Ja mogę uzasadnić:

http://www.mywot.com/pl/scorecard/goggle.com
http://www.siteadvisor.com/sites/goggle ... cale=pl-PL

:P

Jeszcze z takich stron wprowadzających w błąd warto dodać booble.com i zoozle.org (kiedyś był odnośnik z zoozle.com na zoozle.org, ale już nie ma).
Obrazek
Antyfan softmania.pl | Antyfan softmania.pl | Antyfan softmania.pl

W poniedziałki mnie nie ma.
trubul.as999
Moderator
Moderator
 
Posty: 1168
Dołączył(a): 7 paź 2009, o 16:07
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 7

Re: Nie wchodźcie na www.goggle.com

Postprzez superbike08 » 10 paź 2009, o 08:11

no dobra jestem za tym :)
Intel DC E5200 2.50GHz,GIGABYTE GA-EP35-DS3L,A-data Extreme Edition 2GB,GeForce 9600GT 512MB,Samsung SyncMaster T200HD,SAMSUNG F1 640GB i WDC WD400BB-22JHC0 40GB,LITEON Super AllWrite DVD Writer,Modecom Prenium 500W, Windows 7 Professional x64 PL
Avatar użytkownika
superbike08
Znawca
Znawca
 
Posty: 363
Dołączył(a): 8 paź 2009, o 17:49
Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Nie wchodźcie na www.goggle.com

Postprzez D-dos » 11 paź 2009, o 17:58

a ja wejde? xd
D
Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny...
Avatar użytkownika
D-dos
Administrator
Administrator
 
Posty: 319
Dołączył(a): 29 sie 2009, o 10:34
Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 1

Re: Nie wchodźcie na www.goggle.com

Postprzez trubul.as999 » 11 paź 2009, o 19:24

No to wchodź na własną odpowiedzialność :P

A nie wiem. Możesz przetestować xD
Obrazek
Antyfan softmania.pl | Antyfan softmania.pl | Antyfan softmania.pl

W poniedziałki mnie nie ma.
trubul.as999
Moderator
Moderator
 
Posty: 1168
Dołączył(a): 7 paź 2009, o 16:07
Lokalizacja: Warszawa
Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 7

Re: Nie wchodźcie na www.goggle.com

Postprzez superbike08 » 13 paź 2009, o 07:31

:P:Pa ja wchodziłem i nic się nie działo :D :P
Intel DC E5200 2.50GHz,GIGABYTE GA-EP35-DS3L,A-data Extreme Edition 2GB,GeForce 9600GT 512MB,Samsung SyncMaster T200HD,SAMSUNG F1 640GB i WDC WD400BB-22JHC0 40GB,LITEON Super AllWrite DVD Writer,Modecom Prenium 500W, Windows 7 Professional x64 PL
Avatar użytkownika
superbike08
Znawca
Znawca
 
Posty: 363
Dołączył(a): 8 paź 2009, o 17:49
Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Nie wchodźcie na www.goggle.com

Postprzez Szokoloko » 13 paź 2009, o 13:06

taa..to i może to ściema z tymi stronkami ale kto wie heh....xD
Obrazek

Obrazek
Avatar użytkownika
Szokoloko
Nowy użytkownik
Nowy użytkownik
 
Posty: 16
Dołączył(a): 5 paź 2009, o 19:22
Podziękował : 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Nie wchodźcie na www.goggle.com

Postprzez D-dos » 13 paź 2009, o 22:02

no no kto wie... Nie chce mi się fomatowac wirtualnej maszyny w razie czego
Wszystkie komputery PC są kompatybilne, ale niektóre są kompatybilniejsze od innych... Twój jest zawsze mniej kompatybilny...
Avatar użytkownika
D-dos
Administrator
Administrator
 
Posty: 319
Dołączył(a): 29 sie 2009, o 10:34
Podziękował : 2
Otrzymał podziękowań: 1

Re: Nie wchodźcie na www.goggle.com

Postprzez Pawełxxl » 6 lis 2009, o 15:59

Wchodziłem tam wielokrotnie i nic się nie działo.
Po prostu nie ma takiego serwisu ;)
I na pewno nie jest to serwis, który może być niebezpieczny dla komputera.
Obrazek
Pawełxxl
Czesto tu bywa
Czesto tu bywa
 
Posty: 80
Dołączył(a): 24 sie 2009, o 22:11
Podziękował : 4
Otrzymał podziękowań: 0

Następna strona

Powrót do Programy zabezpieczające

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość

Reklama
programy
Forum komputerowe
Forum komputerowe jest prowadzone przez zgraną grupę ludzi mocno interesujących się komputerami i wszelkimi zgadnieniami z nimi związanymi. Każdemu pasjonatowi komputerów umożliwiamy wstąpienie do naszego grona poprzez stworzenie konta na forum i wymianę swoimi umiejętnościami z członkami forum. Gdy napotkasz wymagające zagadnienie związane z komputerami tak samo sprawnie będziemy w stanie Ci pomóc, ponieważ takie sprawy to nasza pasja! Na forum funkcjonuje również silny dział grafików, którzy na zlecenie forumowiczów robią dla nich doskonałe grafiki - zwykle całkowicie gratis! Zgłoś się do paczki forum komputerowego już dziś i realizuj swoje fascynacje.
cron
Biotechnologia forum