Pilnie potrzebuje osobę lub firmę, która mi to wykona. Nie będę tutaj omawiał szczegółów ale to dosyć skomplikowany projekt. Nie wiem gdzie się udać
Ktoś chetny do pomocy 
| Witamy na forum |
|---|
|
Witamy na forum . Zapraszamy do rejestracji i udziału na forum. Naprawde warto. Link do rejestracji: ucp.php?mode=register Pozdrawiamy Ekipa forum |
Pilnie potrzebuje osobę lub firmę, która mi to wykona. Nie będę tutaj omawiał szczegółów ale to dosyć skomplikowany projekt. Nie wiem gdzie się udać
Ktoś chetny do pomocy 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość
| Forum komputerowe |
|---|
| Forum komputerowe jest prowadzone przez zgraną grupę ludzi mocno interesujących się komputerami i wszelkimi zgadnieniami z nimi związanymi. Każdemu pasjonatowi komputerów umożliwiamy wstąpienie do naszego grona poprzez stworzenie konta na forum i wymianę swoimi umiejętnościami z członkami forum. Gdy napotkasz wymagające zagadnienie związane z komputerami tak samo sprawnie będziemy w stanie Ci pomóc, ponieważ takie sprawy to nasza pasja! Na forum funkcjonuje również silny dział grafików, którzy na zlecenie forumowiczów robią dla nich doskonałe grafiki - zwykle całkowicie gratis! Zgłoś się do paczki forum komputerowego już dziś i realizuj swoje fascynacje. |